Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanı görmek

Rüyada düşmanı görmek

Rüyada düşmanı görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına yorulur.

Rüyada düşmanı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada düşmanından korkmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada düşmanından saklanmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanının evinin yandığını görmek insanlardan takdir toplayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına inanılır.

Rüyada düşmanına sarılmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, zorluklarını aşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada düşmandan korkmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada düşman tarafından kovalanmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşman sahibi olmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanını yenmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments