Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annem için ağlamak

Rüyada annem için ağlamak

Rüyada annem için ağlamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annem için ağlamak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesine sarılıp ağlamak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye ağlamak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesi ağlamak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kazancın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi görüp ağlamak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemin öldüğünü görüp ağlamak eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayra ve esenliğe, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada anneye sarılıp ağladığını görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments