Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneanneye görmek

Rüyada anneanneye görmek

Rüyada anneanneye görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada anneanneye gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Rüyada ölü anneanneyi görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine inanılır.

Rüyada ölmüş olan anneanne görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada anneannem görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine alamet eder.

Rüyada ölen anneanneyi yaşıyor görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kısmetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneanne ve dede görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneannenin elini öpmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş anneannesini görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada anneanneyi hasta görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, nice noksanlık içinde olduğuna işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments