Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne davet etmek

Rüyada düğüne davet etmek

Rüyada düğüne davet etmek çok büyük atılımlar yapılacağına, yanlış bir karar verileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada düğüne davet etmek gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada düğüne davet edilmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, dertlerine derman arayacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına işaret eder.

Rüyada düğün daveti görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada düğüne davet etmek ortak edineceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada çaya davet edilmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye davet edilmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada yemekli davete katılmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, epey bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sofraya davet edilmemek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yere davet edilmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments