Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde tatlı yemek

Rüyada düğünde tatlı yemek

Rüyada düğünde tatlı yemek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada düğünde tatlı yemek gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Rüyada düğünde tatlı yemek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada düğünde tatlı görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, işleri yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada düğün tatlısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada halka tatlı yemek mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işarettir.

Rüyada tatlı domates yemek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına inanılır.

Rüyada ekmek tatlısı yemek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tatlı yemek dağıtmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, onurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments