Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneanne olmak

Rüyada anneanne olmak

Rüyada anneanne olmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerinin düzeleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalettir.

Rüyada anneanne olmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Rüyada ölen anneanneye sarılmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bedeninin de iyileşeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret eder.

Rüyada dede ve anneanneyi görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneanne sarılmak hanesindeki rızkın eksileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneanneyi öpmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneanne ve dede görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, gerginliğin biteceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine inanılır.

Rüyada üvey anneanne görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölen anneanneyi hasta görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneanneye sarılmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments