Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüm atmak

Rüyada düğüm atmak

Rüyada düğüm atmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, kişinin rahat edeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada düğüm atmak gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada ipe düğüm atmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iple düğüm atmak hayırlı bir işe başlayacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına yorulur.

Rüyada ipliğe düğüm atmak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, rakiplerini alt edeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada düğüm atmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalettir.

Rüyada düğümlenmiş yılan görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kazancın artmasına, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğümlenmiş ipi çözmek istenen herşeye kavuşulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazı düğümlenmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada düğüm açmak onlardan taraf hayır göreceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments