Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua okunduğunu duymak

Rüyada dua okunduğunu duymak

Rüyada dua okunduğunu duymak asla harama bulaşmayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, güzel haberler alınacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dua okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada dua okunduğunu duymak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, insanların hayır dualarını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dua okuyan dede görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dua okuyan hoca görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezan okunurken dua etmek erken evlilik yapacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine yorulur.

Rüyada birine dua okutmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölüye dua okutmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalettir.

Rüyada hocaya dua okutmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dua okuyamamak çalıştığına değeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments