Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua eden adam görmek

Rüyada dua eden adam görmek

Rüyada dua eden adam görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dua eden adam gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Rüyada dua eden adam görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet eder.

Rüyada dua eden insanlar görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına yorulur.

Rüyada dua eden bebek görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dua eden hoca görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, çirkin amellere alamet eder.

Rüyada dua eden erkek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, işlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dua eden kadın görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dua eden insan görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Rüyada dua eden birini görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, sermayesinin boşa gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments