Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babayı hastanede görmek

Rüyada anne ve babayı hastanede görmek

Rüyada anne ve babayı hastanede görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulur.

Rüyada anne ve babayı hastanede gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı bir durum tartışmaya dönüşebilir.

Rüyada anne ve babayı hastanede görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babasını hastanede görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babasını hastanede görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, şansının artacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı hastanede görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada ölen babayı hastanede görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı hastanede görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, tartışmalar yaşanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanı hastanede görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin hastanede yattığını görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments