Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört erkek çocuğu görmek

Rüyada dört erkek çocuğu görmek

Rüyada dört erkek çocuğu görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dört erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada küçük bir erkek çocuğu görmek aksiliklerin yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek aydınlığa çıkılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğu uyutmak küs arkadaşların barışacağına, güçlendikçe güçleneceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu gezdirmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok erkek çocuğu görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kız çocuğunun olacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa banyo yaptırmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments