Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dördüz hamile görmek

Rüyada dördüz hamile görmek

Rüyada dördüz hamile görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, lüks şekilde yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada dördüz hamile gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Rüyada dördüz hamile olmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dördüz hamile görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada dördüz bebeğe hamile olmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ekmeğin kesileceğine delalet eder.

Rüyada dördüz görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dördüz bebeğinin olduğunu görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dördüz erkek görmek işe giren herkesin kalkınacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dördüz bebek emzirmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dördüz bebek görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments