Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma sattığını görmek

Rüyada dondurma sattığını görmek

Rüyada dondurma sattığını görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, sonra kendi işini kuracağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Rüyada dondurma sattığını gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada dondurma düşürmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada külah dondurma görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil dondurma görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Rüyada karda dondurma yemek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada erimiş dondurma yemek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada vişneli dondurma görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Rüyada sütlü dondurma görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments