Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz eti görmek

Rüyada domuz eti görmek

Rüyada domuz eti görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, güzel haberlerin alınacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada domuz eti gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada domuz eti yediğini görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz eti kesmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Rüyada çiğ domuz eti görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada domuz eti yemek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada domuz eti pişirmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla domuz eti yemek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz eti görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada domuz eti yemek ve kusmak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments