Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates ve salatalık görmek

Rüyada domates ve salatalık görmek

Rüyada domates ve salatalık görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kısmetlerin azalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Rüyada domates ve salatalık gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada domates salatalık toplamak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına alamet eder.

Rüyada salatalık ve domates görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada domates ve salatalık toplamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada salatalık domates görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada domates salatalık görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada domates ve salatalık görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, evine haciz geleceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalık soyduğunu görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeşil salatalık toplamak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments