Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates toplamak ve yemek

Rüyada domates toplamak ve yemek

Rüyada domates toplamak ve yemek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işaret eder.

Rüyada domates toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada domates toplamak ve yemek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalından domates toplamak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, helal ekmek yeneceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı domates toplamak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada domates salatalık toplamak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yerden domates toplamak evlerine dünürcü geleceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına tabir olunur.

Rüyada daldan domates toplamak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada bahçeden domates toplamak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domates ve salatalık toplamak işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanına galip geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments