Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve akraba görmek

Rüyada anne ve akraba görmek

Rüyada anne ve akraba görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada anne ve akraba gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kısarak bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz.

Rüyada anne baba akraba görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada anne tarafından akrabaları görmek arkadaştan görülecek faydaya, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada anne akrabalarını görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, düzeninin bozulacağına, tabiatı kötü olan kişiye işarettir.

Rüyada anne tarafından akraba görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işarettir.

Rüyada anne ve akraba görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada anne ve akrabaları görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada küs akrabaları görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabaya beddua etmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments