Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolma yaprağı görmek

Rüyada dolma yaprağı görmek

Rüyada dolma yaprağı görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolma yaprağı gördüyseniz:

  • Yararlı bir iş birliği ya da ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada üzüm yaprağı dolması görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaprak dolması yediğini görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, günahların da affolacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dolma yaprağı görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada dolmalık asma yaprağı görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına alamet eder.

Rüyada dolmalık yaprak görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, işinde terfi alacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet eder.

Rüyada biber dolma yemek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada sebze dolması görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada kuru dolma görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments