Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolma fıstığı görmek

Rüyada dolma fıstığı görmek

Rüyada dolma fıstığı görmek işinin aksayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çıkış yolları bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, fırsatların elden kaçacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolma fıstığı gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Rüyada dolmalık fıstık görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Rüyada dolma fıstığı görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada fıstık içi görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada taze yer fıstığı yemek çok zor günler yaşayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Rüyada fıstıklı tahin helvası yemek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fıstık badem görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına tabir olunur.

Rüyada boz fıstık görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu fıstık yemek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments