Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dize yatmak

Rüyada dize yatmak

Rüyada dize yatmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada dize yatmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Rüyada dize yatmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine tabir olunur.

Rüyada dize kadar denize girmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada dize kadar suya girmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet eder.

Rüyada dize oturmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada diz dize oturmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dize kadar çamura batmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulur.

Rüyada dize kadar kar görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet eder.

Rüyada dize uzanmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments