Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini yerden toplamak

Rüyada dişlerini yerden toplamak

Rüyada dişlerini yerden toplamak herkesin ilgisinin çekileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada dişlerini yerden toplamak gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Rüyada dişlerini yerden toplamak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yerde diş görmek büyük kazanç elde edileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulur.

Rüyada yerde diş bulmak karar vermekte güçlük çekeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada yerden kuru ceviz toplamak çok hayırlı işlere imza atacağına, patron olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye delalet etmektedir.

Rüyada yerden alyans toplamak karanlık kişilerle muhatap olacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada yerden mantar toplamak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Rüyada yerden buğday toplamak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments