Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini fırçalamak

Rüyada dişlerini fırçalamak

Rüyada dişlerini fırçalamak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına inanılır.

Rüyada dişlerini fırçalamak gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Rüyada çürük diş fırçalamak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada birinin dişlerini fırçaladığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kafasının da rahat edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet eder.

Rüyada kirli diş fırçalamak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının dişlerini fırçalamak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına delalettir.

Rüyada dişlerini fırçalamak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, helal rızık yiyeceğine, onları okula göndereceğine inanılır.

Rüyada diş macunuyla diş fırçalamak de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada dişlerimi fırçalamak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz diş fırçalamak borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, ailesinin de büyük olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments