Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini çıkarmak

Rüyada dişlerini çıkarmak

Rüyada dişlerini çıkarmak işsizin iş bulacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, gönül gözünün açılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerini çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada diş çıkarmaya çalışmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerinin arasından et çıkarmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işarettir.

Rüyada yirmilik diş çıkarmak dostlardan zarar görüleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada dişten ip çıkarmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada alt diş çıkarmak üzgün ve hasta olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada ağzından diş çıkarmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada dişleri çıkarmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments