Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri çıkarmak

Rüyada dişleri çıkarmak

Rüyada dişleri çıkarmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntılarını aşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada dişleri çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Rüyada çocuğun diş çıkarmasını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulur.

Rüyada dişlerini kendi eliyle çıkarmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak işlerini büyüteceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek diş çıkarmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada diş çekip çıkarmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada dişten ip çıkarmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük diş çıkarmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulur.

Rüyada alt diş çıkarmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments