Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini çekmek

Rüyada dişlerini çekmek

Rüyada dişlerini çekmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, en küçük sorunda parlayacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, donanımlı kılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini çekmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada ön dişleri çekmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendi diş çekmek huzursuzluk yaşanacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada diş kendi dişini çekmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, iş hayatının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kök diş çekmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin dişlerini çekmek elinin darlığa düşmeyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz diş çekmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kötü düşmana rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının diş çekmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada acısız diş çekmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments