Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin çektiğini görmek

Rüyada dişinin çektiğini görmek

Rüyada dişinin çektiğini görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, başarılarının tadına varacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine, sağlığının kötüye gideceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulur.

Rüyada dişinin çektiğini gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada alt azı dişi çektirmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, beklentilerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının dişini çektirdiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, ev taşımaya delalettir.

Rüyada dişini çektirmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının dişini çektirdiğini görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, adının her yerde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağlam dişi çektirmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ticaretin büyüyeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada dişini çektiğini görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Rüyada ön dişini çektiğini görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ön dişini çektirmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments