Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini düşürmek

Rüyada dişini düşürmek

Rüyada dişini düşürmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişini düşürmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Rüyada dişi düştüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişinin kırılıp düştüğünü görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin dişinin düştüğünü görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişinin kendiliğinden düştüğünü görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada azı dişinin düştüğünü görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet etmektedir.

Rüyada protez dişin düştüğünü görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada takma dişini düşürmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yükseldikçe yükseleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments