Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi elinde kalmak

Rüyada dişi elinde kalmak

Rüyada dişi elinde kalmak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada dişi elinde kalmak gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada dişi elinde kalmak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada tek dişi kaldığını görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada tek dişinin kaldığını görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada saçının elinde kaldığını görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulur.

Rüyada saçları elinde kalmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada saçı elinde kalmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eğleneceğine, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini kaldırıp dua etmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının elinde kaldığını görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments