Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi düşmüş görmek

Rüyada dişi düşmüş görmek

Rüyada dişi düşmüş görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, rahata kavuşacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, ele geçen kazancın azalacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi düşmüş gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada dişin yarısının düştüğünü görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ön dişin düşmesini görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulur.

Rüyada dişi düştüğünü görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin düştü görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sevilen birinin geleceğine inanılır.

Rüyada çürük dişin düştüğünü görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir dişin düştüğünü görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin kırılıp düştüğünü görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Rüyada annesinin dişinin düştüğünü görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments