Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş yaptırmak

Rüyada diş yaptırmak

Rüyada diş yaptırmak hidayete erip huzuru bulacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, karamsarlığa düşeceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada diş yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Rüyada dişlerinin sallandığını görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük diş kırmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin ufalandığını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş temizliği görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini düzgün görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dişlerini kirli görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işarettir.

Rüyada diş kazımak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada dişleri çıkmış erkek bebek görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments