Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne evi görmek

Rüyada anne evi görmek

Rüyada anne evi görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne evi gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Rüyada annemin ev aldığını görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi evlenecek görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada anne babayı evlenirken görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalet eder.

Rüyada annesini başkasıyla evlenmiş görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine işarettir.

Rüyada annenin evlenmesini görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada anne babasını evlenirken görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi evden kovmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş annesini evlenirken görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments