Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin evlenmesini görmek

Rüyada annenin evlenmesini görmek

Rüyada annenin evlenmesini görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, karısının çok mutlu olacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada annenin evlenmesini gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Rüyada annesini başkasıyla evlenmiş görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annesini evlenirken görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemi evlenirken görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada evlenmeden anne olmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ev aldığını görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına alamet eder.

Rüyada annesinin ev aldığını görmek köşeye sıkıştıracağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin evi terk ettiğini görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini evlenirken görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments