Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı zeytin görmek

Rüyada acı zeytin görmek

Rüyada acı zeytin görmek geçiminin güçleşeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazancının günden güne azalacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, insanlardan uzaklaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada acı zeytin gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda gereken değişiklikleri yaparak sevdiğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Rüyada acı zeytin görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada acı zeytin yemek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada acı çekmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada acı biber pişirmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada acı lokum yemek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine delalettir.

Rüyada acı kahve yapmak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada acıyla ağlamak duymadığı sözleri duyacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı acı biber toplamak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments