Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dinlendiğini görmek

Rüyada dinlendiğini görmek

Rüyada dinlendiğini görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, küs kimselerin barışacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, Allah’a dua edeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına yorulur.

Rüyada dinlendiğini gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada dinlendiğini görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada telefonun dinlendiğini görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bir yandan cenaze olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments