Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilsizin konuştuğunu görmek

Rüyada dilsizin konuştuğunu görmek

Rüyada dilsizin konuştuğunu görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hoş olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dilsizin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Rüyada dil tutulması konuşamamak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yabancı dil konuştuğunu görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı dil konuşan görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada dilsizin konuştuğunu görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı dil konuşan birini görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı dil konuşanı görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı dil konuşamamak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yabancı dil konuştuğunu görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments