Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilenciyle kavga etmek

Rüyada dilenciyle kavga etmek

Rüyada dilenciyle kavga etmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına inanılır.

Rüyada dilenciyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz veya iş birliğiniz yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada dilenciyle kavga etmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, güvenini sarsacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulur.

Rüyada yaşlı dilenci görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilenci doyurmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada dilenci çocuğa para vermek büyük fırsatlar elde edeceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sağlıklı ve zinde olacağına inanılır.

Rüyada dilenciye yemek vermek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çingene dilenci görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada dilenciyi kovmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine işarettir.

Rüyada erkek dilenci görmek istediği evde oturacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments