Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikiş iğnesi almak

Rüyada dikiş iğnesi almak

Rüyada dikiş iğnesi almak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, düzenin kurulacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada dikiş iğnesi almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Rüyada dikiş iğnesi vermek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, zaferler kazanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada birine dikiş iğnesi vermek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden dikiş iğnesi toplamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada dikiş iğnesine ip takmak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Rüyada dikiş iğnesi toplamak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada dikiş iğnesinin kırıldığını görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, çok kötü günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde dikiş iğnesi görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, iyiliğe ve güzelliğe alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments