Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikiş diktirmek

Rüyada dikiş diktirmek

Rüyada dikiş diktirmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, ağzının tadının bozulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikiş diktirmek gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Rüyada birini dikiş dikerken görmek ekmeksiz kalacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada ölünün dikiş diktiğini görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikiş dikerken görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının dikiş diktiğini görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada birinin dikiş diktiğini görmek alım zorluğu yaşamayacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini dikiş dikerken görmek kendi işine sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikiş diktirmek çocuklar gibi şen olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikiş diktiğini görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments