Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deterjan görmek

Rüyada deterjan görmek

Rüyada deterjan görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada deterjan gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Rüyada deterjan çalmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada toz deterjan almak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada deterjan yemek eline büyük fırsatlar geçeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada temizlik deterjanı görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada deterjan dökmek hastalıkların haneden uzak olacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Rüyada deterjan satmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, başının derde gireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine yorulur.

Rüyada sıvı deterjan görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil deterjan görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments