Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deterjan dökmek

Rüyada deterjan dökmek

Rüyada deterjan dökmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına rivayet eder.

Rüyada deterjan dökmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almak, yeni yöntemler denemek gerekiyor.

Rüyada deterjan dökmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz deterjan köpüğü görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada deterjan içmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır deterjan görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kazancın ikiye katlanacağına tabir olunur.

Rüyada temizlik deterjanı görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya alamet etmektedir.

Rüyada bulaşık deterjan görmek kişinin hayatının değişeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık deterjanı almak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, malının, parasının ve makamının artacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada çamaşır deterjanı görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ELİFNAZ

Benim rüyam şöyle. Ben elimde yani kolumda deterjan taşıyorum çamaşır deterjanı ama sıvı ve lacivert ve tam annemlerin yanına geliyorum tam yere koyucam deterjan üstüme dökülüyor ve benim üstümde yeniydi yuvarlak bir şey oluştu onun içinide resmen boyanmış gibi lacivertti. Ve ben anneme dedim ki olsun böylede güzel gibi birşey dedim.Ama çok üzülmüştüm sonra anneme sarılıp yer sofrasında birşeyler yedik.