Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derse gecikmek

Rüyada derse gecikmek

Rüyada derse gecikmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada derse gecikmek gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Rüyada derse gecikmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalettir.

Rüyada okula gecikmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Rüyada bir yere gecikmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada işe gecikmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada çok ders çalışmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada derslerden zayıf almak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına işaret eder.

Rüyada dersten kaçtığını görmek rahatının bozulacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dersten kaçmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, eskileri yâd edeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments