Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ders çalısmak

Rüyada ders çalısmak

Rüyada ders çalısmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ders çalısmak gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Rüyada ders çalıştırmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun ders çalıştığını görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, eşlerinin kapanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kendini ders çalışırken görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, kazancını arttıracağına, sayılacağına inanılır.

Rüyada okulda ders çalıştığını görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ders çalısmak çok kötü durumlara düşeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalettir.

Rüyada birinin ders çalıştığını görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, üzüntülerin biteceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ders çalışanı görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının ders çalıştığını görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments