Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derisini yüzmek

Rüyada derisini yüzmek

Rüyada derisini yüzmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Rüyada fare derisi yüzmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koç derisi yüzmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada at derisini yüzmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuzun derisini yüzmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada birinin derisini yüzmek engellerden kurtulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, istediklerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek derisini yüzmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine tabir olunur.

Rüyada balığın derisini yüzmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi derisi yüzmek işlerinin günden güne açılacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments