Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olduğunu evlerin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu evlerin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu evlerin yıkıldığını görmek can derdine düşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu evlerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylerle vakit geçirin.

Rüyada depremde yıkılmış ev görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, terfi alacağına işarettir.

Rüyada deprem ve ev yıkılması görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada deprem evlerin yıkıldığını görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan evler görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde evi yıkılmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Rüyada depremde evlerin yıkıldığını görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada deprem olduğunu evlerin yıkıldığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, karın artacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada depremde yıkılan ev görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments