Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizlerin taştığını görmek

Rüyada denizlerin taştığını görmek

Rüyada denizlerin taştığını görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizlerin taştığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Rüyada denizi taşlı görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işaret eder.

Rüyada deniz taşı toplamak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına inanılır.

Rüyada taşan bir deniz görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında taş ev görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulur.

Rüyada denizin içinde beyaz taş görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada denizde beyaz taş görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada beyaz deniz taşı görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun taştığını görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments