Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin ortasında olduğunu görmek

Rüyada denizin ortasında olduğunu görmek

Rüyada denizin ortasında olduğunu görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, bedeninin şifa bulacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Rüyada denizin ortasında yol görmek mutsuz ve üzgün olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Rüyada denizin ortasında olmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada denizin ortasından geçmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, hayatına bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında yüzmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, işlerini düzene sokacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada denizin ortasında kayıkta olmak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Rüyada deniz ortasında yürümek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizin ortadan ayrıldığını görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada iki denizin ortasında olmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, işlerdeki karın artacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments