Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin ortasında görmek

Rüyada denizin ortasında görmek

Rüyada denizin ortasında görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yıpranacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir işe soyunacağına, eline para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada denizin ortasında vapurda olmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin ortasında gemi görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada deniz ortasında olmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz ortasında kaya görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin ortasında kale görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada deniz ortasında kalmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini denizin ortasında görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında oturmak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments