Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yolculuk yaptığını görmek

Rüyada denizde yolculuk yaptığını görmek

Rüyada denizde yolculuk yaptığını görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin bollaşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yolculuk yaptığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Rüyada deniz üzerinde yolculuk yapmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, keyfin bozulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz yolculuğu yapmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada deniz üstünde yolculuk yapmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde yolculuk yapmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına rivayet eder.

Rüyada deniz yolculuğuna çıktığını görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada denizde yolculuk ettiğini görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments