Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde uçurtma uçurmak

Rüyada denizde uçurtma uçurmak

Rüyada denizde uçurtma uçurmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Rüyada denizde uçurtma uçurmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmanız sözleri ilgilendiren kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada denizde uçtuğunu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Rüyada denizin üzerinde uçtuğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada denizde ucmak cesaretini yeninden toplayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde uçtuğunu görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalettir.

Rüyada deniz üstünde uçtuğunu görmek umutlarının çoğalacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına yorulur.

Rüyada denize uçtuğunu görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize uçan araba görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, üzüntü duyacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments