Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde tren görmek

Rüyada denizde tren görmek

Rüyada denizde tren görmek şansın ve bahtın da açılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, kısmetin bollaşacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde tren gördüyseniz:

  • Evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada denizde tren görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, aile hayatının hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde tren görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde trenle gitmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde tren görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına inanılır.

Rüyada trenle denizden geçmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tren ve deniz görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet eder.

Rüyada tren rayı döşemek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada tren binmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments